Nagels en verzorging

Manicure

Uw handen zijn uw visitekaartje en daarom mogen zij zeker niet worden vergeten in het beauty regime. Slecht verzorgde handen verraden uw ware leeftijd, het verzorgen van uw nagels en handen zal ervoor zorgen dat u zelfverzekerder en prettiger in het leven staat.

Uw handen echt voorzien van de beste zorg? Kies dan voor een paraffine bad bij uw manicure behandeling. Paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstofverbindingen. U kan het vergelijken met een zachte was. De paraffine wordt opgewarmd en uw handen worden ingesmeerd met handcrème. Vervolgens dompelt u uw handen in het bad. Uw handen worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een zachte handschoen die de warmte vasthoudt. Deze pakking moet een tiental minuten inwerken.

Door de warmte gaan de poriën openstaan, zodat de crème goed in de huid kan trekken. Het resultaat is heerlijk zachte handen.

Ook voor de heren is een manicure geschikt.

Gelnagels

Kunstnagels ziet iedereen tegenwoordig steeds vaker! Kijkt u maar eens om u heen, in uw omgeving is er vast wel iemand die kunstnagels heeft. Met de klemtoon op kunst! U heeft alle keuzes qua nagel vormen: rond, vierkant, stiletto’s enz. Het zijn veelal mensen die nagelproblemen hebben. De één is een nagelbijter, de ander heeft last van scheurende, splijtende of broze nagels. Weer een ander heeft een nagelziekte. Ik kan u overal in adviseren en helpen. U wilt toch goed voor de dag komen. Handen/nagels zeggen ten slotte veel over iemand. Wanneer deze er goed verzorgd uitzien, ziet u er representatief uit en krijgt u automatisch meer zelfvertrouwen. U kunt met een gerust hart uw handen laten zienen u hoeft ze niet langer meer te verstoppen! Ik ben tevens gespecialiseerd in Nail Art. Het is mogelijk om 3D bloemen tot cartoon tekeningen op uw nagels te laten maken.

Alles is mogelijk wat u maar wilt.

Na een bezoek aan mijn Beautysalon mogen je nagels gezien worden!

DOOLAARD'S BEAUTY

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU