Met een eyeliner versterk je de schoonheid van jouw ogen. Vermijd dagelijkse struggles en wees altijd verzekerd van perfecte make-up. Dankzij de semipermanente make-up voor de eyeliner heb je geen last meer van ongelijke of uitgelopen make-up. De eyeliner geeft een natuurlijke look, omdat er ook tussen de wimperhaartjes wordt gepigmenteerd. Dit brengt te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding.
Van een fijn lijntje tussen de wimperrand tot een brede eyeliner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Eyeliner en wimperrand pigmentatie kosten 350 euro (inclusief bijwerken binnen 6-8 weken) Let op! Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken? Dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.
Het eerste bezoek duurt tussen de 1,5 á 2 uur. De nabehandeling binnen 6 á 8 weken duurt ongeveer 1 á 1,5 uur. Het is belangrijk om voor de behandeling de tijd te nemen, het is tenslotte jouw gezicht en wij doen er alles aan om een goed eindresultaat te behalen.

Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is het inbrengen van pigment, 0.3 tot 0.7 mm, onder de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat en een wegwerpnaald. Permanente make-up is een alternatief voor vrouwen en mannen die er te allen tijde verzorgd uit willen zien, die een correctie nodig hebben, die allergisch zijn voor reguliere make-up of hier gebruik van willen maken vanwege medische toepassingen, zoals littekens.

De techniek van tatoeëren en PMU lijken erg op elkaar, maar het verschil is dat tatoeëren dieper in de huid gaat dan met PMU. Dit heeft als voordeel dat PMU eerder vervaagt en dus ook makkelijker aan te passen is.

Direct na de behandeling is het rond het behandelde gebied wit weggetrokken. Dit verdwijnt binnen 30 minuten. Rond de eyeliner kan het behandeld gebied zwellingen, roodheid en/of een schrijnend gevoel ontstaan.

Te allen tijde zal er een tweede behandeling plaatsvinden binnen 6 á 8 weken, wat bij de behandeling inbegrepen zit. Een eventuele derde behandeling niet. In de meeste gevallen is het gewenste resultaat te realiseren met twee behandelingen, maar dit verschilt per persoon. Bij de één blijft het pigment direct netjes in de huid zitten, bij de ander kan het pigment minder goed in de huid hechten. Je kunt tussen de behandelingen door het behandelde gebied tekenen, wil het pigment iets vervaagd zijn. Dit kunnen wij bij de eerstvolgende bijwerkbehandeling binnen 6 á 8 weken aanpassen. Wil je nog aanpassingen gedaan hebben betreft de vorm, dan kan dat altijd besproken worden.

De permanente make-up moet na enige tijd een touch-up behandeling ondergaan, om het pigment te onderhouden. Het pigment zal in kleine deeltjes verdwijnen, wegens natuurlijke celvernieuwing. Dit is per klant en per behandeltechniek verschillend. Hierdoor is het aan te raden om de behandeling eens in de 2 á 3 jaar te herhalen voor een optimaal resultaat.
Een andere factor is hoe je er zelf mee omgaat. Bescherm te allen tijde de permanente make-up tegen UV- stralen met onze zonbescherming. Zo voorkom je dat je sneller een touch-up behandeling moet ondergaan. Als je de permanente make-up niet beschermt tegen de zon, kan het pigment sneller oplichten en verkleuren.

Ja, dat doen wij zeker. Alleen wordt er te allen tijde een nieuwe set gevraagd van €350,- incl. tweede nabehandeling. Iedereen heeft zijn eigen handtekening en zicht op het werk. Als de eyeliner niet symmetrisch is geplaats door jouw vorige specialist, dan moet dit opnieuw getekend en gecorrigeerd worden. Om deze reden wordt er een nieuwe set gevraagd. Als jij al bij ons klant bent wordt er slechts een bijwerkbedrag gevraagd.

Permanente make-up is geen vervanging van de avond make-up, maar een toevoeging van jouw persoonlijke schoonheid: het helpt de sterke punten in het gezicht op een natuurlijke wijze te versterken. Als je naar bed gaat moet het er op een natuurlijke wijze uit zien. Je kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

Doe doperwten in een boterhamzakje, doe hier een schone theedoek of schoon T-shirt omheen, met daarover een schone tissue om de huid te beschermen tegen infectie. Koel niet langer dan 10 minuten per keer. Als je langer koelt, probeert het lichaam de kou te compenseren door extra bloed naar de plek te sturen en dat wil je juist voorkomen. Als je korter koelt, krijg je namelijk direct na het koelen een bloedvatverwijding.

Ben je niet tevreden over je toenmalige permanente make-up of wil je het gecoverd hebben? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. Wij laseren mislukte pigmentatie weg.

DOOLAARDSBEAUTY®

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU