Ombré Brows is de meest gekozen techniek. Het is een mooie techniek voor semipermanente make-up die de wenkbrauwen meer body geeft met een natuurlijk effect. De aanzet en de bovenkant van de wenkbrauwen toont lichter van pigment, wat zacht naar de buitenzijde van de wenkbrauwen overloopt naar een donker pigment. Zo zie je een mooie overloop van de pigmenten, wat een natuurlijk effect geeft. Daarnaast kan je ervoor kiezen om aan de onderzijde van de wenkbrauwen een strakke lijn te maken. Zo zijn jouw Ombré Brows echt on fleek!
Als jouw wensen uitgaan naar dit resultaat, dan zijn deze Ombré Brows echt iets voor jou.
Deze techniek wordt toegepast met een machinale nanonaald.

Microblading kost 399 euro (inclusief bijwerken binnen 6-8 weken)

Let op!
Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken? Dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.

Het eerste bezoek duurt tussen de 2 á 2,5 uur. De behandeling zelf duurt ongeveer 1 uur. De nabehandeling binnen 6-8 weken duurt ongeveer 45 minuten. Het is belangrijk om voor de behandeling de tijd te nemen, het is tenslotte jouw gezicht en wij doen er alles aan om een goed eindresultaat te behalen.

Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is het inbrengen van pigment, 0.3 tot 0.7 mm, onder de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat en een wegwerpnaald. Permanente make-up is een alternatief voor vrouwen en mannen die er te allen tijde verzorgd uit willen zien, die een correctie nodig hebben, die allergisch zijn voor reguliere make-up of hier gebruik van willen maken vanwege medische toepassingen, zoals littekens.

Iedere micro-blading is een hairstroke, maar niet iedere hairstroke is micro-blading.
Hairstroke kan zowel met de machine als met de hand uitgevoerd worden. Het gaat hierbij om de dikte en de vorm van de haren die gezet worden. Dit is weer afhankelijk van de dikte van de naald. Er zijn meerdere mogelijkheden betreft de éénpuntsnaald. Zo kun je ook een dunne of een hele dikke éénpuntsnaald hebben of een naald die minder scherp geslepen is. Je kunt het vergelijken met een potlood. Hieruit komt ook maar één koolstaafje, maar met het ene potlood kun je toch dikkere lijnen tekenen dan met het andere. Zelfs als ze geslepen zijn, zijn er verschillen in dikte/hardheid.
Bij micro-blading heb je ultrafijne naaldjes op één rij, die eruitzien als een mesje, die in een “pen” worden gezet. De naaldjes worden allemaal eerst apart geslepen en daarna op een rijtje gezet als een soort mesje, en dan nog eens geslepen. Zo werden deze naaldjes/mesjes superscherp en kunnen er superdunne haartjes gepigmenteerd worden.

De techniek van tatoeëren en PMU lijken erg op elkaar, maar het verschil is dat tatoeëren dieper in de huid gaat dan met PMU. Dit heeft als voordeel dat PMU eerder vervaagt en dus ook makkelijker aan te passen is.

Direct na de behandeling is het rond het behandelde gebied wit weggetrokken. Dit verdwijnt binnen 30 minuten. De roodheid die erna kan ontstaan verdwijnt binnen 1 á 2 uur na de behandeling.

Te allen tijde zal er een tweede behandeling plaatsvinden binnen 6 á 8 weken, wat bij de behandeling inbegrepen zit. Een eventuele derde behandeling niet. In de meeste gevallen is het gewenste resultaat te realiseren met twee behandelingen, maar dit verschilt per persoon. Bij de één blijft het pigment direct netjes in de huid zitten, bij de ander kan het pigment minder goed in de huid hechten. Je kunt tussen de behandelingen door het behandelde gebied tekenen, wil het pigment iets vervaagd zijn. Dit kunnen wij bij de eerstvolgende bijwerkbehandeling binnen 6 á 8 weken aanpassen. Wil je nog aanpassingen gedaan hebben betreft de vorm en/of pigmentkeuze, dan kan dat altijd besproken worden.

De permanente make-up moet na enige tijd een touch-up behandeling ondergaan, om het pigment te onderhouden. Het pigment zal in kleine deeltjes verdwijnen, wegens natuurlijke celvernieuwing. Dit is per klant en per behandeltechniek verschillend. Hierdoor is het aan te raden om de behandeling jaarlijks te herhalen voor een optimaal resultaat. Met de haartjes (microblading) techniek kan het zelfs eens per half jaar zijn. Het is zo’n fijne techniek, dat dit meer onderhoud nodig heeft dan de poeder/ombré/intensive techniek. Een andere factor is hoe je er zelf mee omgaat. Bescherm te allen tijde de permanente make-up tegen UV- stralen met onze zonbescherming. Zo voorkom je dat je sneller een touch-up behandeling moet ondergaan. Als je de permanente make-up niet beschermt tegen de zon, kan het pigment sneller oplichten en verkleuren. In meeste gevallen komen de cliënten voor de poeder/ombré/intensive techniek tussen 1 á 1,5 jaar terug voor een touch-up behandeling. Voor de haartjes microblading techniek komen de cliënten tussen een half jaar á 1 jaar terug voor een touch-up behandeling. Voor een touch-up behandeling is er een gericht bedrag per tijdsperiode.

Ja, tijdens de behandeling harsen wij de haren om de getekende wenkbrauwvorm weg. Na een aantal weken zullen de wenkbrauwharen teruggegroeid zijn en opnieuw verwijderd moeten worden.

Nee, als jouw wenkbrauwharen lichter zijn dan de gewenste pigmentatiekeuze moet je de wenkbrauwen blijven verven, maar als de pigmentkeuze aansluit bij de natuurlijke wenkbrauwharen hoef je de wenkbrauwen niet te verven. Dit is geheel afhankelijk wat de wensen zijn betreft de pigmentkeuze.

Ja, de behandeling is zeker iets voor jou. Wij hebben pigmentkleuren die dicht bij de oorspronkelijke haarkleur aansluiten. Wij adviseren mensen met hele lichte of witte wenkbrauwen om ze eerst te verven, wat wij voorafgaand aan de behandeling ook voor je kunnen doen. Deze behandeling bedraagt €10,-

De roze/rode kleur ontstaat doordat er is gewerkt met anorganische pigmenten. Als er ijzeroxide in het pigment heeft gezeten, gaat dit in de loop van tijd oxideren en kan dit een roze/rode kleur achterlaten. Het kan heel simpel verholpen worden met een correctorkleur. Deze zal de kleur neutraliseren en het rood laten verdwijnen.

Ja, dat doen wij zeker. Alleen wordt er te allen tijde een nieuwe set gevraagd van €399,- incl. tweede nabehandeling. Iedereen heeft zijn eigen handtekening en zicht op het werk. Als de wenkbrauwen niet symmetrisch zijn geplaatst of de wenkbrauwvormen niet natuurlijk zijn geplaatst door jouw vorige deskundige, moet het gecorrigeerd kunnen worden. Om deze reden wordt er een nieuwe set gevraagd. Als jij al bij ons klant bent wordt er een slechts een bijwerkbedrag gevraagd.

Het vervaagt heel langzaam naar lichtere tinten. Er kan nooit beloofd worden dat het pigment volledig uit de huid verdwenen is. Het hangt ook geheel af van je vorige specialist, omdat hij/zij mogelijk een andere methode, pigmentsoort en naaldmodule gebruikt heeft.

Nee, voorafgaand aan de behandeling gaan wij eerst samen het pigment bespreken. Deze testen wij op de huid, door het pigment op de huid te smeren. Zo heb je een indicatie hoe het pigment na genezing wordt. Na de eerste behandeling vervaagt het pigment tot 70%, hierdoor zal het resultaat niet te donker worden.

Permanente make-up is geen vervanging van de avond make-up, maar een toevoeging van jouw persoonlijke schoonheid: het helpt de sterke punten in het gezicht op een natuurlijke wijze te versterken. Als je naar bed gaat moet het er op een natuurlijke wijze uit zien. Je kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

DOOLAARDSBEAUTY®

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU