Acnebehandeling Oostvoorne

Acne is het meest voorkomende huidprobleem in Nederland. Veel tieners hebben er last van (gehad), maar ook op latere leeftijd kunt u nog last hebben van acne. Bij Doolaard’s Beauty behandelen wij acne op een doelgerichte wijze, met een zichtbare vermindering van puistjes, mee-eters en een glimmende huid.

Hoe ontstaat acne?

Wanneer bepaalde hormonen in het lichaam ervoor zorgen dat er meer talg wordt geproduceerd, raakt de huid verstopt en ontstaat er een vermeerdering van de Proprionibacterium acnes bacterie (P. acnes). Deze bacterie leeft van vetzuren die voorkomen in talg. Hoe meer talg er aanwezig is op de huid, hoe meer bacteriën zich zullen vormen.
Daarnaast zorgt een ophoping van dode huidcellen ervoor dat talg minder goed de huid uit kan vloeien, waardoor verstoppingen ontstaan (mee-eters). Wanneer de verstoppingen ontstoken raken, ontstaat het welbekende puistje.
De juiste reiniging en peeling van de acne huid is daarom essentieel bij het verminderen hiervan.

Schoonheidsbehandelingen voor de acne huid

Er zijn verschillende schoonheidsbehandelingen mogelijk die zorgen voor een zichtbare vermindering van acne. Welke behandeling het meest voor u geschikt is, zal blijken uit het kosteloze intakegesprek. Tijdens de intake vindt er eerst een huidanalyse plaats, zodat wij precies kunnen zien wat uw huid nodig heeft. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld, waarin wij opnemen hoeveel behandelingen u nodig heeft en welke thuisverzorgingsproducten zullen bijdragen aan het verbeteren van de huid. Zo weet u te alle tijden waar u aan toe bent.

Acne Treatment

Bij de speciale acne treatment ligt de nadruk op het diep zuiveren van de huid. Door eerst mee-eters te verwijderen, worden toekomstige acne uitbraken verminderd. Vervolgens wordt de huid tot rust gebracht en intensief gevoed met een masker. U ontvangt advies over welke cosmeticaproducten voor u het meest geschikt zijn.

Wat u zelf kunt doen bij het verminderen van acne

Naast de juiste schoonheidsbehandelingen, kunt u thuis ook al het een en ander doen om acne te vooromen en verminderen.
– Voeding: Recente onderzoeken hebben aangetoond dat acne wel degelijk in verband kan worden gebracht met bepaalde voeding. Zo zouden bijvoorbeeld hormoonachtige stoffen in zuivelproducten acne verergeren. Toch hoeft het niet bij iedereen aan voeding te liggen. Hormonale onbalans blijft de grootste oorzaak.
– De juiste cosmetica: Niet alleen het reinigen van de huid is belangrijk bij acne. Ook de verzorging die hierna volgt, kan het verschil maken tussen een gezonde huid of niet. Crèmes, lotions en serums dienen de acne huid te zuiveren, zonder deze uit te drogen. De cosmeticaproducten van Academie (link naar eventuele merkpagina) verzorgen intensief de huid, waarbij roodheden en ontstekingen worden voorkomen.
– Make-up: Wanneer u last heeft van acne is het fijn om de roodheid te verminderen door middel van foundation. Gebruik hiervoor altijd make-up op mineralen basis. Mineralen make-up laat de huid ademen, terwijl de producten wel zeer dekkend zijn.

Wilt u zichtbaar acne en acnelittekens verminderen? Neem dan snel contact op met Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty in Oostvoorne.

DOOLAARD'S BEAUTY

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU