Bindweefselmassage Oostvoorne 

Op een natuurlijke wijze uw huid verbeteren, waarbij littekens, fijne lijntjes en rimpels effectief worden behandeld? Dat kan met de speciale bindweefselmassage van Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty.

Wat houdt een bindweefselmassage in?

Bij een bindweefselmassage worden de dieper gelegen huidlagen (onderhuidsbindweefsel) gemasseerd. Deze lagen bevinden zicht tussen de spieren en de huid. De massage zorgt ervoor dat het bindweefsel geprikkeld wordt, waardoor de doorbloeding aanzienlijk verbeterd.
De aanmaak van collageen- en elastine wordt verhoogd en de huid zal nieuwe cellen aan gaan maken. Uw huid ziet er jonger, steviger, gezonder en stralender uitzien.

Bindweefselmassage resultaten 

Na de eerste behandeling zult u zien dat uw huid een mooie en gezonde gloed heeft, de resultaten zijn al duidelijk zichtbaar. Echter, de beste resultaten worden behaald wanneer de bindweefselmassage als kuur wordt toegepast.

Resultaat na kuurbehandelingen bindweefselmassage

– Strakkere en stevigere huid.
– Kleinere poriën.
– Vermindering van rimpels en lijnen.
– Gezonde & stralende huid, met een verbeterde huidstructuur.
– Vermindering van littekensweefsel.

Behandelplan Bindweefselmassage

Hoeveel behandelingen uw huid nodig heeft, is afhankelijk van uw huidconditie en huidverzorgingsdoelen. Tijdens het kosteloze intakegesprek vindt er eerst een huidanalyse plaats. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld, waarin wij opnemen hoeveel behandelingen u nodig heeft en welke thuisverzorgingsproducten zullen bijdragen aan het verbeteren van de huid. Zo weet u te alle tijden waar u aan toe bent.

Een bindweefselmassage is geschikt voor:

– Rimpels en fijne lijntjes.
– (Acne) littekens.
– Verslapping van de huid, verlies aan contouren.
– Wallen onder de ogen verminderen.
– Een slechte doorbloeding.
– Grauwe of rokershuid.

Geniet van de huidverbeterende bindweefselmassages bij Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty in Oostvoorne, maak direct uw afspraak.

DOOLAARD'S BEAUTY

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU