Verwijderen van tatoeages en permanente make-up Oostvoorne

Heeft u spijt van uw tatoeage, zijn de kleuren niet meer zo mooi als voorheen of wilt u een andere tatoeage over de huidige laten plaatsen (cover up)? Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty kan door middel van lasertherapie tatoeages en permanente make-up veilig en effectief verwijderen.

Hoe werkt lasertherapie bij het verwijderen van tatoeages?

De inkt die tijdens het zetten van de tatoeage wordt gebruikt, kapselt zich in de huid. Door de krachtige laserstraal wordt de ingekapselde inkt tot zeer kleine deeltjes verdeeld, die vervolgens door de lymfeklieren in het lichaam worden ‘opgeruimd’. Na iedere behandeling zal er steeds minder zichtbaar zijn van de tatoeage.
Advies: Drink voldoende water tijdens de periode dat u onder behandeling bent.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn, is afhankelijk van onderstaande factoren;
– Het soort en de kleur van het pigment dat is gebruikt tijdens het zetten van de tatoeage/ permanente make-up;
– Of de tatoeage in het weefsel is gezet;
– De diepte van de tatoeage;
– De tijd dat u de tatoeage heeft gehad. Hoe ouder de tatoeage, hoe minder behandelingen u nodig zult hebben;
– Hoeveel water u drinkt na de behandeling;
– De kleuren zwart, wit, paars en donkerblauw zijn goed te behandelen De kleuren roze, rood, geel, oranje en groen zijn moeilijker te verwijderen.
U kunt als richtlijn aanhouden dat er in ieder geval tussen de 5 en 15 behandelingen nodig zijn. Tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek kan ik u een duidelijke richtlijn aangeven.

Gaat de tatoeage helemaal weg?

Of de tatoeage helemaal zal verdwijnen kan niet met zekerheid worden gezegd. Wel leert de praktijk dat in veel gevallen de tatoeage/ permanente make-up volledig wegtrekt.

Veilige laserbehandeling

De laser die tijdens de behandeling wordt gebruikt is de Q-YAQ laser. Deze laser biedt de beste methode voor het veilig en effectief verwijderen van tatoeages en permanente make-up, doordat er gebruik wordt gemaakt van een gemengde golflengte (hierdoor kunnen ook meerdere kleuren verwijderd worden).
Littekens, witte vlekken en beschadigingen van het weefsel die kunnen ontstaan als reactie op de behandeling, worden tot het minimum beperkt.

Na de laserbehandeling 

Tijdens de behandeling wordt het behandelde gebied wit, dit effect wordt ook wel ‘laser snow’ genoemd. Binnen enkele minuten verdwijnt dit weer.
Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn. Belangrijk is om de huid tijdens de gehele behandelperiode goed te beschermen tegen uv-straling (minimaal factor 50) en direct zonlicht te voorkomen (dek de tatoeage af).

Welke effecten niet horen te verschijnen

Door de veiligheid van de YAQ-laser worden bijverschijnselen zoals bloeding, littekens en pigmentverstoringen voorkomen.

Behandelplan

Naar aanleiding van de kosteloze kennismaking stel ik een behandelplan op. Dit plan is gebaseerd op de grootte van de tatoeage, de huidskleur en de kleuren die zijn gebruikt bij het tatoeëren.

Laat uw tatoeage of permanente make-up op een vakkundige en veilige manier verwijderen door een specialist; maak uw afspraak bij Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty.

DOOLAARD'S BEAUTY

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU