Wimperextensions Oostvoorne

Een van de mooiste technieken onder de wimperextensions is de Russian Volume techniek. Het wordt ook wel ‘2D – 6D techniek’ of ‘3D wimperextensions’ genoemd. Bij deze techniek worden er 2 tot 6 haartjes, als een waaiertje met de hand gemaakt. Dit wordt aan één natuurlijke wimper bevestigd waardoor je nog meer volume creëert. Dit is niet vergelijkbaar met de ouderwetse voor gemaakte plukjes van vroeger! 

Hierbij worden super dunne en zachte wimperextensions gebruikt waardoor het niet zwaar en schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

 

 

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Wist je dat er iedere dag één eigen wimperhaartje verliest? Aangezien de Wimperextensions aan je eigen wimpers zitten, is het van belang de behandeling na een bepaalde periode te herhalen. Hoe snel de behandeling herhaald dient te worden, is afhankelijk van de groeicyclus van jouw wimpers.
Voor het beste resultaat en voor het mooi vol houden van de wimpers, is het aan te raden iedere drie tot vier weken de extensions op te vullen (refill behandeling).

Hoe lang duurt de behandeling?

Een nieuwe set wimperextensions duurt de behandeling tussen de 90-120 minuten.
Een refill behandeling duurt tussen de 60-90 minuten.

Voordelen Wimperextensions

– Op ieder moment van de dag mooie, volle wimpers
– Je bespaart tijd omdat je geen mascara en een wimperkruller meer nodig hebt
– De extensions zijn zeer licht, je voelt ze niet zitten
– Ook na een flinke regenbui heb je nog steeds prachtige wimpers (de extensions zijn bestand tegen water, traanvocht, licht, zeewater en zon)
– Natuurlijke uitstraling
– De extensions geven jouw ogen een open en jonge blik.

DOOLAARDSBEAUTY®

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU