Italian Trulli

DOOLAARDSBEAUTY®

Inmiddels een vertrouwd gezicht in Oostvoorne.
Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid en permanente make-up technieken. De salon onderscheid zich door uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala aan behandelingstechnieken en producten.

In de salon wordt gewerkt met het huidverbeterende merk Nimue. Dit is gekozen omdat het niet alleen de symptomen aanpakt, maar ook (en vooral) de oorzaak van het huidprobleem. De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 als product dat gebruikt wordt voor en na medische behandelingen. Ik dank u voor uw interesse en verheug me erop u als klant te mogen ontvangen.

UW PERSOONLIJKE SCHOONHEID VERSTERKEN

Permanente make-up is geen vervanging van uw make-up het is een toevoeging van uw persoonlijke schoonheid. Het helpt op een natuurlijke wijze de sterke punten in het gezicht te versterken.

GGD GOEDGEKEURD

Doolaard’s Beauty is aangesloten bij de GGD en wordt er gewerkt volgens de verplicht gestelde hygienerichtlijnen van het LCHV. En is in het bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD Rotterdam. Dus voor het aanbrengen van permanente make-up d.m.v. een naald.

PERMANENTE MAKE-UP

Bent u op zoek naar een specialist in permanente make-up dan bent U bij Doolaard’s Beauty aan het juiste adres. Met mijn perfectionisme en vakkundigheid in permanente make-up wil ik meer dan een goed resultaat. Mijn doel is met mijn passie de klanten gelukkig naar huis te laten gaan. Met mijn ervaring en vakkundigheid bent u in goede handen.

 

KEUZE VOOR EEN SPECIALIST

Elke specialist heeft zijn eigen handwerk, dat betekent niet dat een ander specialist het zelfde handwerk kan neerzetten. Laat u zich daarom adviseren en helpen door een specialist en voorkom dat de permanente make-up gecorrigeerd moet worden. Volg daarom altijd uw eigen wensen en gevoel voor een specialist.

 PIGMENTEN

Doolaard’s Beauty werkt met de nieuwste technieken en pigmenten. De nieuwste pigmenten waarmee er gewerkt worden staan zo dicht mogelijk bij de pigmenten van de mens waardoor het bijna onmogelijk word op permanente make-up met de nieuwste technieken van het echt te onderscheiden.

 

Alle behandelingen

Wij waren ook te zien op RTL 4 en SBS 6

De salon werd onlangs bezocht door het RTL 4 programma Plezier en Passie, en door het SBS 6 programma De Beste Deal van Nederland. Bekijk de beelden voor een impressie van mijn werk.

In samenwerking met

INSTAGRAM

[instagram-feed]

DOOLAARDSBEAUTY®

Stationsweg 1

3233 CR Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW ID: NL002289795B53

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU