Nimue huidverbetering Oostvoorne

Bij Schoonheidssalon Doolaard’s Beauty in Oostvoorne wordt gewerkt met het huidverbeterende merk Nimue. Ik heb gekozen voor Nimue omdat het niet alleen de symptomen aanpakt, maar ook (en vooral) de oorzaak van het huidprobleem. De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 als product dat gebruikt wordt voor en na medische behandelingen.

Classificatie van de huid

Nimue werkt met een modern en bewezen werkzaam classificeringsconcept. De huid wordt hierin geanalyseerd en vervolgens ingedeeld in één van de onderstaande classificaties.

  • Environmentally damaged Skin: Dit huidtype is beschadigd door externe invloeden en dan met name door de zon. Onregelmatige pigmentvlekken, gevoelige huid (roodheid) droge, vochtarme en vette huid en een dunne huid met verlies aan volume en elasticiteit zijn kenmerkend voor deze huid.
  • Hyperpigmented skin: Deze huid kenmerkt zich door een ongelijkmatige en gelige huidskleur en een doffe en vale teint.
  • Problematic skin: De problematic skin huidverbeteringslijn is gemaakt voor de huid met acne. Kenmerken hiervan zijn glimmende huid, mee-eters, puistjes en littekens.
  • Interactive range: De interactive range is bedoeld voor het behandelen van de huid met couperose en rosacea.

Nimue Filosofie

De filosofie van Nimue is gebaseerd op vier doelen; namelijk huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.

Verjonging

De gezondheid van de huid wordt verbeterend door middel van actieve ingrediënten zoals Peptiden, Vitamine A Ester en Alpha Hydroxy Acids (AHA). Fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en het verlies aan contouren worden zichtbaar verbeterd. De huid is gezond en stralend en voorzien van essentiële voedingsstoffen. De collageen- en elastineproductie is gestimuleerd.

Herstel

De producten bevatten wetenschappelijke vooruitstrevende ingrediënten, gewonnen uit bio-technologische en natuurlijke bronnen, die in staat zijn de balans van de fysiologische functie van de huid te verbeteren.

Anti-oxidatie

Krachtige Vitamine E en C Ester, L-Ascorbic Acid en superantioxidant Alpha Lipoic Acid hebben een synergetisch evenwicht dat de negatieve eigenschappen neutraliseert of vernietigt van vrije radicalen. De huid is beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering en roodheid.

Zonbescherming 

Bescherming tegen de zon (verminderen en voorkomen van schadelijke effecten van UV stralen op de huid) vormt een belangrijk deel van het Nimue Skin Health programma.

DOOLAARD'S BEAUTY

Burgemeester Letteweg 12

3233 AG Oostvoorne

KvK: 55837646

BTW: NL.213.162.957.B01

Tel: +31 631043338

Mail: info@doolaardsbeauty.nl

MENU